Γιώργος ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ

skoulakisΓεωπόνος  [Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης]
Μaster of Science Επιστημών Φυτοπροστασίας [Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης]
Γενικός Διευθυντής
Email: georgios.skoulakis@agriscience.gr

Ο Γιώργος Σκουλάκης είναι ο ιδρυτής και ο Γενικός Διευθυντής της AgriScience, υπεύθυνος για την προώθηση των υπηρεσιών της εταιρείας και την επικοινωνία με τους πελάτες.

Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με πτυχίο Γεωπόνου Φυτικής Παραγωγής και από την ίδια σχολή με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Επιστήμες Φυτοπροστασίας.

Το 1991 και 1992 απασχολήθηκε ως γεωπόνος σε ιδιωτική εταιρεία και στον ΕΛΓΑ.

Απασχολείται στον γεωργικό πειραματισμό από το 1993, εργαζόμενος ως επιστημονικός συνεργάτης σε ερευνητικά προγράμματα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (1993-1994 και 1995-1997) με αντικείμενο εντομολογικά θέματα και γενικά τη φυτοπροστασία.

Από το 1994 έως το 1995 διετέλεσε γεωπόνος τομεάρχης της Ε.Β.Ζ. στην περιοχή Γιαννιτσών, Πέλλας.

Από το 1997 έως το 2011 εργάστηκε ως προϊστάμενος πειραματισμού σε εταιρείες συμβολαιακής έρευνας με καθήκοντα διευθυντή πειραματισμού σε μελέτες Ο.Π.Π.Α. και διευθυντή μελέτης ή κύριου ερευνητή σε μελέτες Ο.Ε.Π.

Παράλληλα, εργάστηκε ως εξωτερικός συνεργάτης σε εταιρεία πιστοποίησης για την επιθεώρηση συστημάτων ολοκληρωμένης διαχείρισης σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις (AGRO και GLOBALGAP).

Από το 2012 διατελεί καθήκοντα Διευθυντή Πειραματικής Μονάδας και Διευθυντή Πειραματισμού.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εντομολογικής Εταιρείας και του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.