Σχετικά με εμάς

 

Agriscience LowRes

H AgriScience ιδρύθηκε το 2012 στην περιοχή Θέρμης Θεσσαλονίκης, με βασική δραστηριότητα στις υπηρεσίες έρευνας και πειραματικής ανάπτυξης στη γεωργία (R&D). Επίσης, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την ανάπτυξη και τη διασφάλιση ποιότητας γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

Η εταιρεία λειτουργεί ως ανεξάρτητη ιδιωτική επιχείρηση και συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες συμβολαιακής έρευνας, ερευνητικά ινστιτούτα και αναλυτικά εργαστήρια του εξωτερικού.

Οι ιδρυτές και μέτοχοι της εταιρείας είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου και γεωπόνοι με πολυετή εμπειρία στον χώρο του γεωργικού πειραματισμού και της γεωργικής παραγωγής.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την εκτέλεση βιολογικών μελετών σύμφωνα με τις αρχές της Ορθής Πειραματικής Πρακτικής Αποτελεσματικότητας (Ο.Π.Π.Α.) [και από το Γενικό Χημείο του Κράτους για την εκτέλεση μελετών υπολειμμάτων στον αγρό, σύμφωνα με τις αρχές της Ορθής Εργαστηριακής Πρακτικής (Ο.Ε.Π.)].

Τα γραφεία και η κεντρική πειραματική μονάδα της AgriScience έχουν έδρα στην βιομηχανική περιοχή Θέρμης Θεσσαλονίκης, στη Βόρεια Ελλάδα. Η εταιρεία βρίσκεται σε κομβικό σημείο, σε απόσταση μόλις 6 χλμ από τον αερολιμένα «Μακεδονία».

Η πεδιάδα της Θεσσαλονίκης είναι μία από τις σημαντικότερες αγροτικές περιοχές της Ελλάδας που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα καλλιεργειών, όπως σιτηρά, γιγαρτόκαρπα, πυρηνόκαρπα, ελιές, αμπέλι, κηπευτικά (υπαίθρου και θερμοκηπίου), βαμβάκι, τριφύλλι και άλλα.

Η AgriScience έχει δύο δορυφορικούς σταθμούς στην Ιεράπετρα Λασιθίου (Κρήτη) και στη Λεμεσό (Κύπρο), για την επαρκή κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών της σε καλλιέργειες και οργανισμούς-στόχους, καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Η ευρύτερη περιοχή Ιεράπετρας αποτελεί μία από τις σημαντικότερες περιοχές της Ελλάδας για την παραγωγή κηπευτικών θερμοκηπίου, εσπεριδοειδών, ελιάς και ανθέων και είναι εμπορικό κέντρο εξαγωγής αγροτικών προϊόντων.

Με όραμα για το μέλλον, η AgriScience βαδίζει σταθερά μπροστά, παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις του συνεχώς αναπτυσσόμενου τομέα της αγροτικής παραγωγής παγκοσμίως. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αγρότες και στις γεωργικές επιχειρήσεις, εξετάζουμε τις ανάγκες των πελατών μας και προσφέρουμε με συνέπεια ένα ευέλικτο, αποτελεσματικό και ποιοτικό σύστημα υπηρεσιών στην φυτοπροστασία, την γεωργική παραγωγή και την περιβαλλοντική διαχείριση.
Οι δεσμεύσεις μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων και αξιόπιστων υπηρεσιών:

  • εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων
  • σύμφωνα με τα εθνικά και διεθνή πρότυπα ποιότητας και τη ισχύουσα νομοθεσία
  • με σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος
  • με επένδυση σε νέες τεχνολογίες και τεχνογνωσία
  • με συνεχή εκπαίδευση του έμψυχου υλικού της.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

H ομάδα της AgriScience αποτελείται από γεωπόνους πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης με πολυετή εμπειρία σε υπηρεσίες γεωργικού πειραματισμού και από εκπαιδευμένο διοικητικό προσωπικό. Ακόμη υπάρχει ένα ευρύ δίκτυο εξωτερικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας.
Η βέλτιστη γνώση και η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού της εταιρείας σε όλες τις νέες τεχνολογίες, μεθόδους και νομοθεσίες αποτελούν προτεραιότητα και εξασφαλίζουν ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ

Γεωπόνος – Υπεύθυνος Πωλήσεων

Ο Γιώργος Σκουλάκης είναι ο ιδρυτής της AgriScience και είναι υπεύθυνος για την προώθηση των υπηρεσιών της εταιρείας και την επικοινωνία με τους πελάτες.
Δείτε αναλυτικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΤΣΗΣ

Γεωπόνος – Υπεύθυνος Μελετών

Ο Γιώργος Γκότσης είναι ο συνιδρυτής της AgriScience και είναι υπεύθυνος για την οργάνωση και διαχείριση των μελετών.

Δείτε αναλυτικά