Έδρα και περιοχές δραστηριοποίησης

Προς το παρόν, η εταιρεία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Τα γραφεία της AgriScience έχουν έδρα στην βιομηχανική περιοχή Θέρμης Θεσσαλονίκης, στη κεντρική Μακεδονία (Βόρεια Ελλάδα). Η εταιρεία βρίσκεται σε κομβικό σημείο, σε απόσταση μόλις 6 χλμ από τον αερολιμένα «Μακεδονία».

Η πεδιάδα της Μακεδονίας είναι μία από τις σημαντικότερες αγροτικές περιοχές της Ελλάδας που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα καλλιεργειών, όπως σιτηρά, γιγαρτόκαρπα, πυρηνόκαρπα, ελιές, αμπέλι, κηπευτικά (υπαίθρου και θερμοκηπίου), βαμβάκι, τριφύλλι και άλλα.

Επίσης, η πρόσβαση σε αγροτικές περιοχές από γειτονικά γεωγραφικά διαμερίσματα, όπως της Θράκης, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας, είναι πολύ εύκολη και γρήγορη, και καλύπτει τις απαιτήσεις για μεγάλο εύρος καλλιεργειών και οργανισμών-στόχων.

Η AgriScience μέσω δικτύου συνεργατών που διαθέτει και για την επαρκή κάλυψη όλων των αναγκών των πελατών της σε καλλιέργειες και οργανισμούς-στόχους, καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, μπορεί να εκτελεί με δικό της προσωπικό της πειραματισμό σε περιοχές που είναι απομακρυσμένες από την έδρα της εταιρείας, όπως η Πελοπόννησος (περιοχή Αιγίου, Αχαΐα) και η Κρήτη (περιοχή Ιεράπετρας, Λασιθίου).

Η περιοχή Αχαΐας και οι όμοροι νομοί καλύπτουν τις ανάγκες για πειραματισμό σε καλλιέργειες φράουλας, εσπεριδοειδών, αγκινάρας, κηπευτικών υπαίθρου και θερμοκηπίου, ελιάς και αμπέλου (ποικιλίες κορινθιακής σταφίδας και σουλτανίνας).

Η περιοχή Ιεράπετρας αποτελεί μία από τις σημαντικότερες περιοχές της Ελλάδας για την παραγωγή κηπευτικών θερμοκηπίου, ελιάς, μπανάνας και ανθέων και είναι εμπορικό κέντρο εξαγωγής αγροτικών προϊόντων.